Συνάντηση Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με τον Πρόεδρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε για το θέμα της καύσης απορριμμάτων.
Με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Δυτικής Μακεδονίας κ. Σιόγκα Θεόδωρο συναντήθηκε το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης έχοντας ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών, με φορείς και παράγοντες, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα καύσης απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία.
Η συνάντηση έλαβε χώρα μετά και την τοποθέτηση του κ. Σιόγκα κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μ όπου και διατυπώθηκε η θέση του παραρτήματος Δ.Μ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε το Προεδρείο με τον Πρόεδρο του παραρτήματος, αντηλλάγησαν θέσεις και απόψεις και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με ενημέρωση επί του επίμαχου ζητήματος.
Το Ε.Κ.Ν.Κ θα συνεχίσει τις συναντήσεις του και με άλλους φορείς σε μία προσπάθεια να αποκτήσει πλήρη και τεκμηριωμένη εικόνα για τα όσα ισχύουν και αφορούν στην καύση των απορριμμάτων με έμφαση και γνώμονα την υγεία και το συμφέρον των πολιτών της περιφέρειάς μας.
Γραφείο Τύπου
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΜΗΜΑ της Γ.Σ.Ε.Ε.
Ν. Πλακοπίτη & Ζαφειράκη 4 50100 Κοζάνη
LABOR CENTER OF KOZANI
SECTION OF G.C.G.W
4 Plakopiti & Zafiraki Str. 50100 Kozani
ΤEL.: 2461049570 FAX: 2461049575
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.