Aρχική

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/12) η συγκέντρωση στο μπλόκο του Φιλώτα δίνοντας ανάταση σε όλους μας για την συνέχιση και την κλιμάκωση του δύσκολου αγώνα μας.

Εκτύπωση

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/12)  η συγκέντρωση στο μπλόκο του Φιλώτα δίνοντας ανάταση σε όλους μας για την συνέχιση και την κλιμάκωση του δύσκολου αγώνα μας.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη  των εργατικών σωματείων ,φορέων , συλλόγων ακόμα και μαθητών από τα γύρω χωριά αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι μας, ότι ο αγώνας μας είναι  δίκαιος και υπόθεση όλων για αυτό και θα είναι νικηφόρος.Το μπλόκο μας δυναμώνει καθημερινά και καλούμε όλους τους αγρότες ,κτηνοτρόφους , μελισσοκόμους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον αγώνα μας τις επόμενες ημέρες. 

Διεκδικούμε μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτατες εγγυημένες τιμές , ασφάλεια της παραγωγής μας στο 100% και άμεσα να γίνουν όλες οι πληρωμές που μας χρωστάει η κυβέρνηση. 

Συνεχίζουμε στα μπλόκα συντονίζουμε την δράση μας την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και προχωράμε σε νέα κινητοποίηση-κλείσιμο δρόμου αύριο στις 16:00 με 17:00. 

 

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αναντολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας

Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου