Aρχική

Σωματείο Σπάρτακος: "Μόνο ο λιγνίτης μπορεί σήμερα να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας"

Εκτύπωση

Σωματείο Σπάρτακος: "Μόνο ο λιγνίτης μπορεί σήμερα να εγγυηθεί την

ενεργειακή ασφάλεια της χώρας". Με τον Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. ¨Μόνο ο λιγνίτης μπορεί σήμερα να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας¨
Με τον Βουλευτή Ν.Δ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλοσυναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Στο τραπέζι της συζήτησης μπήκαν τα θέματα της τρέχουσας ενεργειακής επικαιρότητας ενώ το συνδικάτο ανέπτυξε περισσότερο αναλυτικά τα επόμενα βήματά του.
Εκτός από την πρόθεσή του να στηρίξει τις άμεσες δράσεις-κινητοποιήσεις του σωματείου στο Υπουργείο Ενέργειας, ο Βουλευτής χαρακτήρισε τον λιγνίτη ως«το μοναδικό καύσιμο που μπορεί σήμερα να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας»,συμφώνησε και στην ανάγκη για επανεξέταση του ενεργειακού σχεδιασμού/λειτουργία λιγνιτικών μονάδων και επανέλαβε την θέση του να παραμείνουν κάποιες μονάδες της ΔΕΗ σε καθεστώς ψυχρής εφεδρείας. 
Με τον χρόνο να πιέζει και τις εξελίξεις να είναι συνεχόμενες, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει περισσότερο εντατικάτο πλάνο υλοποίησης του προγράμματός του προκειμένου να προληφθούν δυσμενέστερες εξελίξεις.


Γραφείο Τύπου

ΣΩΜΑΤΕΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣΕΝΕΡΓΕΙΑΣΔΕΗ Α.Ε.– Ε.Η.Ε

Βασ. Κων/νου 4 (1ος Όροφος) – Τ.Κ. 50200 – Πτολεμαΐδα 
Τηλέφωνα, tel : 24630 – 21211 – 21212 Φαξ fax.. 2463021213 
www.spartakos-dei.gr     info@spartakos- dei.gr