ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γίνεται Εκδρομή (μονοήμερη) για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Το διοργανώνει η εκκλησιαστική ενορία του ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρδάσσης Εορδαίας. Το λεοφορείο (του γραφείου Τουρισμού ΤΟΨΗΣ) θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 4:45π.μ από την Άρδασσα και στις 5 π.μ. μπροστά από το δημαρχείο της Πτολεμαίδας.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές συμμετοχής δίνονται από το τουριστικό γραφείο στο τηλέφωνο 2463023333 αλλά και από τον ιερέα εφημέριο του χωριού Αρχιμανδρίτη Χριστοφόρο Καλόγηρο. Το κόστος της εκδρομής ανά άτομο είναι 25 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής θα προστεθούν περισσότερα λεωφορεία.